MENU

Mobile menu lineHomeBegin hier
Mobile menu shape

Als je alle drie de modules doorloopt, ben je ongeveer 45 minuten bezig.

Deze website is ontwikkeld om op een laagdrempelige en zelfstandige manier te leren hoe je een jongere kan helpen. Doordat je zelf kan kiezen welke modules en oefeningen je wel en niet kan doen, kies je voor een leerpad dat het beste past bij je eigen voorkennis en behoeften. Deze website heeft niet als doel om een bepaalde kwalificatie te behalen en daarom krijg je geen certificaat.

Deze website is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar. Ben je jonger dan 18 en wil je weten wat je kan doen om iemand in je omgeving te helpen, bespreek dit dan met een volwassene die met je mee kan denken. Blijf er niet alleen mee rondlopen.

Heel fijn dat je deze website wil delen binnen je eigen organisatie. Hoe meer mensen, hoe beter! Deze website is publiek toegankelijk en gratis. De link www.de-checkers.nl kun je met iedereen delen. Een andere manier is door de snelwijzer te downloaden en delen. Hiermee bied je de belangrijkste tips die op deze website te vinden zijn. In de snelwijzer staat een verwijzing naar de website die uitnodigt tot het doen van de oefeningen.